fredag 23 december 2011

Christmas Eve Tutorial

Jag tänkte visa er steg för steg hur man gör denna julsminkningen:

 1. Lägg en ljusbeige och lite skimrande ögonskugga över hela området över och under ögat. Lägg sedan en vit ögonskugga i inre ögonvrån närmast näsan och på halva ögonlocket.
 2. Jag har använt en röd rosa ögonskugga som jag lägger i ögats yttre kant och i ögongloben. Lägg även en liten linje med röd rosa ögonskugga under nedre ögonfrans raden. Sudda sedan ut kanterna med mjuk makeup borste.
 3. För att få mer djup och mörker i sminkningen så kan man lägga en svart eller mörkgrå ögonskugga längst ut i ögats ytterkant och sudda den mörka skuggan upp i ögongloben med en mjuk borste.
4. Nu är det daga att fylla i övre och undre frans raderna med svart ögonskugga för att inte det ska bli några ljusa glipor mellan ögonfransarna. Lägg på en eyeliner och gör gärna en måsvinge för att rama in ögat på ett fint sätt.
 5. Nu är det dags för lite glitter! Jag har valt rött glitter för det passar nu till jul. Blanda glittret med mixing liquid och fäst det på ögonlocket. Det glittrar mycket och blir väldigt fint!
 6. Slutligen lägger du på ett lager av mascara på ögonfransarna.

Inga kommentarer: